Főoldal Hírek Termékismertető Partnerek Letöltés Kapcsolatok

Teszt az IBM laborjában 2001.03.14

Rendkívül sikeres teszt az IBM Magyarországi Kft. tesztlaboratóriumában

    A mai nappal lezárult a TRON IVR első tesztsorozata, amelyet az IBM ServerProven program keretében végeztünk, az IBM Magyarországi Kft. tesztlaboratóriumában. A tesztek során nem csak azt vizsgáltuk, hogy hogyan viselkedik a TRON IVR (és a Linux) munka közben az IBM xSeries kiszolgálóin, hanem egy új rendszer kiépítésének, telepítésének folyamatait is szimuláltuk. A teszteket különböző kategóriájú kiszolgálókon végeztük, a kisvállalati igényeket kielégítő belépő szintűtől, a nagyteljesítményű négyprocesszorosig. A tesztek során valamennyi eszköz remekül, megbízhatóan teljesített, ezért a jövöben az IBM xSeries kiszolgálóit, a Compaq Intel alapú kiszolgálóival együtt ajánljuk partnereinknek a TRON IVR használatához. A tesztekben használt konfigurációkról a tesztek konkrét eredményeiről további adatokat az IBM Global Solution Directory -ban és itt találhat.

Külön köszönet Baksa Ferencnek a tesztek során nyújtott segítségért!


TRON IVR Solaris-on 2001.07.18

TRON IVR Sun Solaris-on

    A mai naptól a TRON IVR már használható a Sun UltraSpark kiszolgálóin futó Solaris operációs rendszer alatt is. A portolás eredményeként a TRON IVR a 32 bites Intel alapú kiszolgálókon futó Linux mellett már a Sun 64 bites operációs rendszere alatt is futtatható. Ezért azoknak a felhasználók sem kell már alternatív megoldások után nézniük, akiknek nem elegendő a 32 bites Linux által támogatott állomány méret vagy a párhuzamosan használható processzorok száma, ugyanis a Solaris alkalmazásával a fenti problémák kiküszöbőlhetők anélkül, hogy a megszokott környezetett és szolgáltatásokat fel kellene adni.


Új leltári alrendszer 2001.07.24

Megújult a TRON IVR leltári alrendszere

    Hozzáférhetők azok a módosítások, amelyekkel a leltári alrendszer szinkronba került az utóbbi időkben az Áruforgalmi modulban történt módosításokkal, kiegészítésekkel.


Kibővült értékesítési alrendszer 2002.01.01

Egyszerűsített értékesítés, előleg számlák

    Már nem csak a Számla modulból lehet egyszerűsített értékesítési folyamatokat indítani, hanem a Készletgazdálkodás modulból is. A vevő rendelések lezárásakor automatikus az áruforgalmi és számlázási folyamatok indítására.
Összetartozó cikkek és szolgáltatások értékesítése 'csomagban' + kiegészítő lehetőségként utólagos csomag műveletek.
Előleg számlák készítése és feldolgozása.


Eszköz modul 2002.03.15

Teljeskörű eszköz támogatás a TRON IVR-ben

    Az eszközökkel kapcsolatos valamennyi művelet (kezdve a beszerzéstől, egészen a nullára irásig) támogatása. Eszközök bérbeadása, többszintű eszközleltár, személy ill. helyiség szintű áthelyezések nyilvántartása, automatikus értékváltozások.


Indulhat a gyártás 2002.07.31

Végre használatba vehető a termelésirányítási modul

    A mostantól használható termelésirányítási modul elsősorban a gyártástechnológiai leírás alapú, szakaszos ill. félfolyamatos, diszkrét gyártási modellt valósítja meg, amelyben az egymást követő, azonos termékeket megcélzó gyártási folyamatok egymástól térben és/vagy időben elkülönül(het)nek. A modell támogatja a kooperatív gyártást is. A termelési feladatok közvetlen irányítása, felügyelete mellett lehetőséget biztosít a gyártási folyamatok tervezéséhez (pl. erőforrás szükséglet és allokáció) is.


Minőségellenőrzés 2003.02.21

Teljeskörű minőségellenőrzés beszállítástól a gyártás befejezéséig

    A mai naptól a TRON IVR megfelel a legszigorúb hazai és nemzetközi (pl. gyógyszergyártás, élelmiszer ipar és kereskedelem) minőségellenőrzési kritériumoknak.
A rendszer lehetővé teszi a beérkezés után automatikasan karanténba kerülő alapanyagok dokumentáció szerinti mintavételét, vizsgálatat, a vizsgálatok eredményei szerint a felszabadítást vagy a kifogásolt minőségű alapanyagok visszaszállítását.
A gyártás során, ill. a gyártás befejeztével - a gyártástechnológiai leírásnak megfelelően - elvégezhetők a gyártásközi ill. végső ellenőrzések, vizsgálatok, majd a vizsgálatok eredményei alapján folytatódhat a gyártás ill. forgalomba, felhasználásra vagy megsemmisítésre kerül a termék.
A rendszer az alapanyagokhoz, felkésztermékekhez, késztermékekhez hasonlóan kezeli a vizsgálatra szánt mintákat is: lehetőség van azok tárolására a későbbiekben elvégzendő ellenőrző vizsgálatokhoz akár helykódos raktárban is.


Chipkártyák a TRON IVR-ben 2004.01.31

Chipkártyák az azonnali értékesítésben (POS)

    Vevő azonosítás, pontgyüjtő alkalmazások kiszolgálasa az azononnali értékesítés (kiskereskedelmi értékesítés, POS) alrendszerben.


Vonalkódolvasók a TRON IVR-ben 2004.06.17

Kézi vonalkódolvasok alkalmazása az áruforgalomban és az értékesítésben

    Az áruforgalmi és az értékesítési modulokban teljeskörűen használhatók cikkek azonosítására az USB kapura csatlakoztatott kézi vonalkódolvasók. A rendszer nem követeli meg az egyedi cikk azonosítást vonalkód alapján, mert az azonos vonalkódú cikkek esetén manuális kiválasztásra is van lehetőség.


Off-line szinkronizáció 2004.10.11

Telephelyek adatbázisainak off-line szinkronizációja

    Az eddigi on-line ill. részleges on-line (pl. dial-up) kapcsolatokon (az egyes telephelyek adatbázisai közvetlen kapcsolatban állnak a központtal) megvalósított szinkronozáció mellett a mai naptól elérhető a TRON IVR off-line (állomány alapú) szinkronizációja is.
Ennek segítségével lényegesen olcsóbban (de nem olyan hatékonyan) valósítható meg a központ és a telephelyek kapcsolata. A szinkronizáció 'hordozó eszköze' lehet elektronikus levél, ftp vagy web kiszolgáló, USB flash kártya vagy akár floppy lemez is.


A TRON IVR webáruház kapcsolata 2004.12.31

Általános kommunikációs felület webáruházakhoz

    A TRON IVR adat export/import lehetőségei kiegészültek olyan képességekkel, amelyek segítségével a rendszer tetszőleges webáruházat láthat el a működéshez szükséges adatokkal vagy fogadhat adatokat az áruházból.


Bizományosi áruforgalom 2005.02.20

Egyszerűsített áruforgalmi megoldás bizományosi cikkek kezelésére

    A készlet szintű bizományosi nyilvántartás mellett mától alkalmazható a bizományosi beszállítások, kiszállítások bizonylat, bizonylat tétel szintű nyilvántartása is.
Az egyszerűsített eljárás kevesebb adminisztrációval, felhasználói munkával jár, de a bizományosi elszámolás kevésbé rugalmas, mint a készletszintű nyilvántartás esetén.


Új készletkezelés a gyártási adminisztrációban 2005.07.12

Erőforrások adminisztrációja gyártási folyamatonként

    A mai naptól kezdve a gyártási erőforrások (alapanyagok, késztermékek, humán erőforrások, eszközök, energia stb.) adminisztrációja nem csak a gyártás lezárásakor végezhető el, hanem valamennyi gyártási folyamatban egyedi erőforrás adminisztráció végezhető.
A fenti módosítás mellett további lehetőségek állnak rendelkezésre a gyártások időbeni ill. a gyártandó késztermék mennyiségére vonatkozó ütemezésel kapcsolatban.


Összevont szállítói rendelések 2005.11.17

Szállítói rendelések gyártási igények alapján

    Elérhető egy kiegészítés, amelynek segítségével szállítói megrendelések készíthetők előre rögzített gyártási igények alapján.
Az eljárás a gyártási igények mellett figyelembe veszi a folyamatos készletváltozásokat ( alapanyag beérkezések, félkész-, és késztermék gyártás, alapanyag felhasználás) és természetesen készlet mennyiségeket.


Módosítások az automatikus könyvelésben 2006.05.08

Időben eltolható az automatikus könyvelés

    Az új kiegészítés segítségével időben elválasztható egymástól egy gazdasági esemény és annak könyvelése ill. lehetővé vált - megfelelő jogosultság esetén - az egyes bizonylatok könyvelésének automatikus javítása.


Utólagos kedvezmények 2006.06.22

Értékesítést követő utólagos kedvezmények kezelése

    Tetszőleges időintarvallumonként elszámolható és a tényleges forgalom alapján meghatározható utólagos kedvezmények kezelését lehetővé tevő kiegészítéssel bővült a TRON IVR.
Az elszámolás mellett (áruforgalom, számlázás) az utólagos kedvezmények kifizetéseit is (pénzügy) megfelelő képpen kezeli az új kiegészítés!


Cikkenkénti leltár 2006.10.10

Készletfelvétel

    A leltári funkció mellett (amely egy komplett raktár valamennyi cikkének készletfelvételére szolgál) elérhető a TRON IVR-ben az ún egyszerűsített készletfelvétel, amely egyetlen cikk adott raktárban történő készletfelvételét (leltárát) valósítja meg.
Az eljárás segítségével egyszerűsödik a tévesen rögzített készletek korrekciója, a kevesebb hibás készletbejegyzés miatt pedig nő a raktárak hatékonysága.


Konfigurációk kezelése 2007.07.22

Konfigurációk a TRON IVR-ben

    A mai naptól kezdve a - TRON IVR szervízmodulján keresztül - lehetőség nyílik konfigurációk kezelésére. Konfigurációnak hívjuk a hasonló felépítésű, de különböző összeállítású (különböző alkatrészekből, kiegészítőkből összeállított) gépeket, berendezéseket (pl. a különböző felszereltségű gépkocsik vagy a számítógépek).
A TRON IVR konfiguráció kezelője nem csak az egyes berendezések összeállítását vagy szétszerelését támogatja, hanem nyilvántartja mind a beszerelt, mind a kiszerelt alkatrészek, összetevő típusát mennyiségét, minőségét, támogatja a garanciális ill. garanciális időn túli karbantartásokat, javításokat.


TRON Portál 2007.08.13

TRON IVR B2B/B2C/E-commerce portálrendszer

    Elérhető a TRON Portál, egy teljes körű üzleti portál rendszer, amely szorosan integrálódik a TRON IVR-rel és így web-es hozzáférést biztosít a TRON IVR adataihoz és funkcionalitásához!
Csak ízelítőként:

  - teljes integráció a TRON IVR-rel
  - egyedi tartalom kezelés, könnyen elsajátítható, egyszerű, gyors módosítás
  - teljeskörű jogosultsági rendszer
  - saját adatbázis a kritikus adatok biztonságáért
  - egyedi fejlesztésű, rendkívűl megbízható és biztonságos adatkapcsolat a TRON IVR és a Portál között
  - hírlevelek, levelező listák
  - beépített elektronikus kereskedelmi megoldások
  - elektronikus fizetés
  - és még nagyon sok más...

További információkért forduljon munkatársainkhoz!


Gyorsabb bankkivonat rögzítés 2007.10.12

Konfigurációk a TRON IVR-ben

    A mai naptól kezdve a - TRON IVR szervízmodulján keresztül - lehetőség nyílik konfigurációk kezelésére. Konfigurációnak hívjuk a hasonló felépítésű, de különböző összeállítású (különböző alkatrészekből, kiegészítőkből összeállított) gépeket, berendezéseket (pl. a különböző felszereltségű gépkocsik vagy a számítógépek).
A TRON IVR konfiguráció kezelője nem csak az egyes berendezések összeállítását vagy szétszerelését támogatja, hanem nyilvántartja mind a beszerelt, mind a kiszerelt alkatrészek, összetevő típusát mennyiségét, minőségét, támogatja a garanciális ill. garanciális időn túli karbantartásokat, javításokat.


Tartalom függő jogosultság 2008.01.08

Dinamukus, adatfüggő jogosultság

    Az eddigi statikus jogosultsági rendszer mellett, a mai naptól elérhető az ún. tartalomfüggő dinamikus jogosultsági rendszer is. Ennek segítségével adatbázis tartalomtól függően szabályozható a hozzáférés a rendszer egyes elemeihez.


Új készletkezelés 2008.05.16

Új készlet alrendszer

    Elérhető a TRON IVR új, hierarhikus készlet nyilvántartási alrendszere.

Néhány újdonság - a teljesség igénye nélkül - a hierarhikus készletkezeléssel kapcsolatban:

  - készlet hierarchikus kezelése tetszőleges mélységig, bővíthető típusokkal (hierarchikus raktárak, polcstruktúrák, raklapok, gyűjtők, göngyölegek, cikkek).
  - tetszőleges objektum egyben történő egyszerű áthelyezése (pl. raklap mozgatás egyben, akár rendelések összeválogatott vegyes raklapjai is, vagy komplett polc áttárolása egyik raktárból a másikba)
  - mivel a raktári struktúra is egyenrangú készletobjektum, ezért könnyen kezelhetők mozgó raktárak (pl. teherautók, kamionok), ezek akár telephelyek között is mozgathatók, (GPS nyomkövetéssel térkepen kezelhető a mozgó készlet, stb.)
  - több szintű készletfoglalás
  - egyedi azonosítóval ellátható készlet egységek kezelése (vonalkoddal, RFID chipekkel ellátható gyűjtők, raklapok, konténerek, kezelése, PDA-s, vagy egyéb vonalkódos, RFID-s rendszerek könnyedén illeszthetők, vagy akár egyedi igények szerint fejleszthetők)


Digitális dokumentum kezelés a TRON IVR bizonylatokba 2008.08.12

Csatolt dokumentumok a TRON IVR bizonylataiban

    A mai naptól a TRON IVR iktató alrendszere mellett közvetlenül a bizonylatokhoz csatolva tárolhatók a különféle digitális objektumok (beolvasott kép, digitális hang, videó vagy közvetlen táblázatkezelő, szövegszerkesztő állományok, stb.).


Papír mentes logisztika 2008.09.01

Papír mentes raktárak TRON IVR segítségével

    A TRON IVR hierarhikus készletkezelésének segítségével üzemszerűen működik a Naturland Magyarország Kft. új logisztikai, raktártechnológiai rendszere. Az új rendszerben vezeték nélküli kézi számítógépek (PDA) segítik a logisztikai, raktári munkákat, egyszerűbbé, pontosabbá és gyorsabbá téve a vevők ill. a saját gyártási kapacitás kiszolgálását.


Beszerzési ill. marketing 'hadjáratok' 2009.03.13

Új eszköz a beszerzés ill. az értékesítés támogatására

    Az új eszközzel elektronikus levél alapú 'hadjáratok' indíthatók, amelyek segítik pl. az alapanyag beszerzést (a legfrissebb ájánlatok bekérése automatikusan) vagy a termék értékesítést (a célcsoportok célzott marketing kampánya).
Vissza