Főoldal Készletgazdálkodás Áruforgalom Számlázás Gyártás-Szervíz Export-Import Pénzügy Főkönyv Humán Tárgyieszköz Autók-Utak Iktató-Postázó Hívás központ

Bér- és munkaügy

    A modul funkciói meglehetősen sokrétűek, a hatályos rendelkezéseknek megfelelő bérszámfejtés, adó, TB kimutatásokat tartalmazzák. Főbb elemei a következők:

    dolgozó munkaügyi adatainak nyilvántartása
    havi bérszámfejtések készítése
    bérlapok nyomtatása címletjegyzékkel
    bérkifizetési jegyzék készítése
    bérkartonok készítése
    munkáltatói igazolások, jövedelemigazolások készítése
    adóelőleg elszámolás, járulék elszámolás
    nyugdíjpénztárak kezelése
    szabadság nyilvántartás, saját ünnepnaptár használata
    szabadon beállítható bérpótlékok, levonások használata
    kimutatások a hivatalos szervek felé, elektronikus átadással
    automatikus feladás a főkönyv felé

    A bér- és munkaügyi adatok, kimutatások költséghelyes, telephelyes, cégcsoportos és összcéges bontásban is kérhetők. A jövedelem típusok egyedileg beállítható adatállományban találhatók, így a különböző jogszabály módosítások könnyebben átvezethetők. Az áruforgalmi modul alapján lehetőség van jutalék rendszerű kifizetésekre, pl. forgalmi jutalék nyilvántartására és a bér modul általi feldolgozására a kiszállítási és útnyilvántartási adatok alapján. Természetesen a bérkifizetések elektronikus úton történő átutalása is megoldható a pénzügyi modulban már említett bank terminál segítségével.

Személyzeti nyilvántartás, humán erőforrás politika

    Megítélésünk szerint egy olyan cég esetében, amely jelentős számú alkalmazottat foglalkoztat, szükséges egy olyan információs modul használata, amely segítséget nyújt az egyébként nagyon nehezen tervezhető munkaerő feladatok megoldásához. A vállalathoz valamilyen formában tartozó személyek bér és munkaügyi adatain túl lehetőség van egyéb olyan (pl. végzettséget, előző munkaköröket, személyes motivációkat, esetleg pszichológiai képet adó) adatok nyilvántartására is, amelyek alapján a nagyobb emberi erőforrást igénylő feladatok is jobban megtervezhetők, illetve a humán politikai döntések több, összetettebb és árnyaltabb információ alapján hozhatók meg. Ezekhez nyújt segítséget ez a modul.
Termékismertető Főoldal Eszközök