Főoldal Készletgazdálkodás Áruforgalom Számlázás Gyártás-Szervíz Export-Import Pénzügy Főkönyv Humán Tárgyieszköz Autók-Utak Iktató-Postázó Hívás központ

Menetlevelek kezelése (alapadatok)
Menetlevelek kezelése (tételek)

    Ez a modul az önálló logisztikai és szállítmányozási tevékenységet folytató, valamint fuvarozásukat és logisztikai feladataikat önmaguk által szervező termelő és kereskedelmi vállalatok szállítmányozási feladatainak ellátására szolgál, de ez a modul látja el a céghez tartozó gépjárművek és az alkalmazottak autóinak nyilvántartását, útnyilvántartást vezet, valamint különböző útiköltség optimalizációs feladatokat is elvégez. A modul feladatai közé tartozik még a különféle szállítási körjáratok, szállítmányozási feladatok tervezésének támogatása, a járatszervezés és optimalizálás, karbantartási naplók vezetése stb. A modul integrálható különféle biztonságtechnikai megoldásokkal (pl. be- és kiléptető rendszer). Ez a modul látja el az üzemanyag kártyák teljes körű nyilvántartását és a hozzájuk kapcsolódó adatok feldolgozását.

    A modul az alábbi szállítmányozási feladatokat látja el:

    szállítási megbízások kezelése (szállítási megrendelések felvétele, szállítmányozási dokumentumok elkészítése, szállítási költség kalkulációja)
    szállítás tervezés (csomagok és szállító eszközök összerendelése, útvonal, megállók, üzemanyag felvétel tervezése stb.)
    szállítóeszközök kezelése (szállítóeszközök alapadatainak kezelése, szállítóeszközök csoportok és kombinációk definiálása, üzemidő, futott kilométer, üzemanyag fogyasztás kezelése, karbantartási tevékenységek kezelése ill. automatikus figyelmeztetés az elvégzendő karbantartási munkákra, eszköznaptár az elérhetőség nyilvántartására és a jobb tervezéshez)
    szállítási költségek, fuvarköltség, díjszámítás (előlegek, óraelszámolások, napidíjak alvállalkozói díjak nyilvántartása, különféle díjszabástáblázatok készítése)
    sofőrök elszámolása és elszámoltatása (`költő` pénz, napidíj, üzemanyag ill. szerviz díjak, forgalmi jutalékok, előlegek stb.)Termékismertető Főoldal Iktató-Postázó